Filmbloggen

Min betonghatt.

Yo,

idag är betonghatten på. Vilket är ett annat sätt att säga att jag är bakfull bortom rim och reson. Eller inte så bakfull egentligen, men seg, dräggig och…ja, allmänt sugen på en kebabtallrik eller nåt. Typ något deepfried and smothered in chocolate.

Igår var jag och Dempa på fest på Mariehem hos min vän Emma och det gick allmänt vilt till. Låt oss säga så här: Varken jag eller Dempa kommer någonsin dricka Mintu igen. Åh nej, inte efter igår. Det är en ond, ond dryck som borde brinna i helvetet! Hur som haver, Dempa fastnade i köket för det mesta där han kunde diskutera hockey och Västergötlands…grejer med min vän Susanna som också är därifrån. Då gick jag till vardagsrummet istället där det dansades till konstig japansk musik. Så att dä!

Jag vill avsluta med att säga grattis till Caroline af Ugglas som klart har det bästa bidraget i det här årets melodifestival och igår gick hon vidare till finalen i Stockholm. Wohoo! ‘Jag ber dig snälla, snälla, snälla, snälla…’ Me like.

Kramkalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>