Filmbloggen

Min deadline.

Jacob KihlgrenTyra Banks, släng dig i väggen!

Yo,

så här såg det ut i helgen när det var fest på Mariehem. Jag och Dempa försöker här att ‘le med våra ögon’, så som Tyra Banks gör. Inte illa pinkat säger jag!

Nu har har jag precis lämnat in alla rapporter. Det blev hela 3 rapporter som lämnades in, så nu känns det som en brutalt tung tyngd har lyfts från mina axlar. Bra där! En sak jag undrar över dock är…ptja, hur ska jag beskriva det? Ni vet när man verkligen har jobbat röven av sig för att blir färdig med något och när man kommer till redovisningen/presentationen/deadlinen så finns det folk som inte är klara OCH som är hur lugna som helst ändå. What’s that all about? Hur kan man vara lugn när man missat att lämna in ett arbete? Då kommer man ju ha den där nedrans skiten hängandes över sig, samtidigt som man har andra saker att ta itu med. Nä, jag förstår inte. Kan ha att göra med vilken betygshora jag är. Jag har väldigt svårt för att missa en deadline. Jag gör i stort sett vadsomhelst för att bli klar. Jag går till och med upp kl. 07 en bakfyllemorgon och sätter mig och skriver. Kul att andra också är så…engagerade. Kul.

Kramkalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>