Filmbloggen

Min hund.

Yo,

den här veckan och två veckor framåt är jag hundvakt åt min grannes hund. Grannen i fråga är för tillfället i Indonesien fram till slutet av mars och det föll på mig att vakta Bira. Hon är en jämthund, 5 eller 6 år, söt och ibland lite konstig. När man är ute och går med henne kan hon helt utan förvarning lägga sig ner och börja brutalrulla i snön. Åker det en buss förbi när vi är ute och går blir hon helt lyrisk. Hon ser bussar varje dag, men av nån anledning är det jättespännande när de åker förbi. What’s the deal? Om hon vill något ställer hon sig oftast vid dörröppningen till det rum man är i, sedan tittar hon på en och rycker lite i huvudet med ungefär 3 sekunders mellanrum. Ja, hon är rolig. Hon råkar också vara världens sötaste och snällaste lilla puff. Ja, alltså…hon och Dempa.

Kramkalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>