Filmbloggen

Min Underworld.

Yo,

ikväll har jag planer med en av mina bästa vänner Lisa. Vi ska kolla på…håll i er nu…Underworld: Rise of the Lycans! Den tredje filmen i Underworld-sagan. För er som inte vet så är Underworld en vampyrfilm från 2003. Vampyrer och varulvar (lycans) ligger i krig. Kate Beckinsale spelar Selene, en vampyr och ‘deathdealer’ (varulsjägare…typ) som börjar finna vissa konstigheter med detta krig. Vad är egentligen orsaken? Bill Nighy spelar min favoritkaraktär Viktor som är en av de äldsta vampyrerna och han dryper av ondska. Magnifikt. Ja, herregud, jag får nästan orgasm av att sitta och skriva om det. Del två heter Underworld: Evolution och nu är det alltså dags för Underworld: Rise of the Lycans. Wohoo! Inte för att jag har höga förväntningar, men this movie is so going to kick ass!

Annars händer inte så mycket för tillfället. Är nöjd med min nya frisyr. Istället för att likna en död bäver liknar det nu istället en…ptja, en död korthårig bäver.

Kramkalas

En kommentar

  1. maja-stina bylund

    kan iof ha fel. men värt ett försök ;) taizé 2000 (tror jag de var) har jag rätt kan du ju alltid höra av dig på facebook.. har jag fel, ja då är de bara att bortse från inlägget. tycker iaf att du verkar ha helt ok filmsmak.=) ska se till att gå och se 3 filmen i underworld serien. visste inte ens att den hade kommit ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>