Filmbloggen

Min intetsägande dag.

Yo,

som sagt, igår kollade jag och Lisa den Visa på Underworld: Rise of the Lycans, och visst var den bra. Inte så att jag fick orgasm, men jag kanske blev lite styv i brallan…nä usch, så jag skriver! Påminn mig om att jag aldrig ska göra några sådana äckliga referenser igen. Hur som haver, den var i stort sett lika bra som tvåan Underworld: Evolution. Dessutom hade Bill Nighys karaktär Viktor en stor roll, och det var ett stort plus i kanten. Mumma. Lisa blev glad att Michael Sheens karaktär Lucien hade en stor roll (hon är lite småtänd på honom).

Just nu sitter jag och skriver en rapport. Surprise, surprise! Just när jag nästan hade förlåtit gubbarna och kärringarna på lärarutbildningen, så dumpar de ett jävla stort lass med arbete igen. Om man slår upp ‘skoltrött’ i en ordbok får man fram en bild på mig, med mörka ringar under ögonen och en frisyr som ser ut som roadkill. Under bilden står texten: ‘Ja, så här går det med för mycket plugg’. Jag har sagt det förut och jag säger det igen…jag hoppas att ni, lärarna på lärarutbildningen, får munherpes!

Jag önskar att Dempa vore här för att trösta mig, men han har lika mycket plugg, stackarn. Vi har inte setts sedan igår morse. Eller nu ljög jag. Vi sågs i hela 14 sekunder idag. Jag råkade springa på honom i en bil på parkeringen utanför universitetet. En snabbkyss och ett kort ‘hur är det med dig?’ han vi med innan bilen bakom ville förbi. Jag försökte ge en ond blick åt den andra bilen, men det hjälpte inte. Jag är för söt.

Kramkalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>