Filmbloggen

Min mardröm.

Yo,

idag var en intressant dag. Jag har gjort så många produktiva saker, som att flippa ut i min bil, totalmoffla en macka i alla hast framför två förskräckta tjejer och ja, ni har gissat rätt – skrivit på min rapport. Rapport, rapport, rapport…ibland vaknar jag om nätterna, alldeles svettig och skriker ut ordet: RAPPORT! Nä, jag skojar bara, men det känns som om det skulle kunna vara så.

Hur som haver, det har varit en ganska jobbig dag, dels på grund av ovanstående saker och dels på grund av att jag inte haft min Dempa som stöd. Jag har nämligen inte sett karln på ca 3 dagar och det har varit brutalt. Nu kommer han över snart, och jag kan inte vänta! Jag kommer hoppa på honom när jag ser honom. Eller nej förresten. Jag ångrar mig. Jag kommer totalt att krossa honom om jag gör det. Jag kommer att….hmm, låt mig se. Äsch, jag improviserar! Hoppas bara att han överlever det.

Kramkalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>