Filmbloggen

Min nattbuss.

Yo,

de senaste veckorna har det kastats mycket åt mitt håll. Många rapporter, många föreläsningar, många böcker, många seminarium….ja, många saker som är relaterade till skolan helt enkelt. Jag har knappt tid att träffa Dempa nuförtiden, förutom på kvällarna, och således har också min blogg blivit lidande. Men nu ska jag försöka vara lite produktiv igen, eftersom det har lugnat ner sig liiiite i skolan. Tro inte för en sekund att jag har lite att göra nu, men det har lugnat sig i alla fall. Lite. Väldigt lite. Jag dör lite inombords varje dag, men ändå….lite.

Som sagt, jag har suttit varenda dag och skrivit någon slags jävla rapport eller läst någon jävla bok och utöver det har det faktiskt inte hänt så mycket. Jag och Dempa var på Umeå Open och såg underbara Jenny Wilson och underbara Frida Hyvönen. Fast vi hann bara se Frida uppträda med 3 låter innan vi var tvugna att springa ut i den otroligt bittra kylan (seriöst, det är april och det är fortfarande jävla tomteskogsvinter ute. Vintern kan dö!) för att hinna med nattbussen. Det är alltid kul på nattbussen, för att det är alltid så himla många freaks på den. Ursäkta min politiska inkorrekthet, men nattbussarna är seriöst Umeås svar på Stockholm Centralstation. Fullt med freaks. Skrikande fulla tanter, gäng med 13-åriga tjejer som ser ut, låter och luktar som prostituerade (hur vet jag hur en prostituerad luktar? Det ni….sug på den karamellen) och sedan basically alla stereotyper av fulla människor som finns. Den fulla stekaren som skryter om sin mobil, den fulla fjortisen som…ja, skryter om sin mobil och den fulla rockkillen som verkar tro att alla på hela bussen vill höra rockmusik och sätter därför igång sin mobil/iPod på högsta volym med ljuvlig dödsmetal. Dessa människor är alltså freaks. Helt enkelt.

Som ni förstår har det inte hänt så mycket under min bloggledighet, eftersom jag har ägnat typ 20 min på att skriva om fulla människor på nattbussar. Så innehållsrikt är mitt liv just nu. Nu ska jag åter gå till…låt mig se…åh, överraskning. En bok om pedagogik. Kul…och med ‘kul’ menar jag naturligtvis ‘FUUUUUUUUUCK’.

Kramkalas

En kommentar

  1. Ämälä

    fan va grymt. äntligen har jag hittat hit. det är avslappnat och mysigt att läsa din blogg. din lilla bloggare. :) stockholms centralstation vs nattbussen alltså. jag tror umeås nattbuss kan kicka äss i den duellen. :) kramkalaset är äntligen tillbaka i mitt liv. hade glömt bort de gamla uttrycket! kraaam/emelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>