Filmbloggen

Min ANTM.

Yo,

är för tillfället helt trollbunden av det faktum att jag har hittat America’s Next Top Model (ANTM) på Youtube. ANTM is the shit, det har jag alltid tyckt och jag har sett varenda säsong minst två gånger (och det är inte på något sätt tragiskt). Nu visar det sig att alla, ALLA avsnitt finns att hitta på Youtube. Hej, jag heter Jacob och jag kommer inte lämna mitt sovrum på minst 2 månader för jag kommer sitta inne och kolla på ANTM. Alla rapporter och alla böcker kan fara åt pipsvängen, för nu har jag Tyra Banks istället. Har jag nämnt att Tyra Banks är husgud här i min lägenhet? Jo, det är hon. Härdanefter kallar jag all min post för ‘Tyra Mail!’ Jag tycker alltså om Tyra. Jag tycker också att den bästa deltagaren som har varit med är Yoanna från säsong 2 eller Celia från säsong 12, att den mest irriterande deltagaren har varit Natasha från säsong 8 eller Jade från säsong 6 och att Janice Dickinson är rågrym. Ful fast sexig. Typ.

Dempa råkar också gilla ANTM och vi brukar sitta och fråga ut varandra om vilka deltagare som har gjort dittan och dattan, och vem som vann den säsongen och blablabla. Och sen brukar vi…herregud, nu märker jag en sak. Det är ju tragiskt! Jag ska sluta skriva nu.

Kramkalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>