Filmbloggen

Min nykterhet.

Yo,

när jag är bakfull brukar jag säga att jag har ‘betonghatten’ på. Väldigt roligt. I söndags hade jag dock ingen betonghatt på huvudet. Åh nej, det var en jävla betong/cement/titanhuvudbonad på ca 2×2 m…Mitt huvud försökte alltså döda mig i söndags. Jag har märkt att dessa dagar bara blir värre ju ädre man blir och ju längre det går mellan festdagarna. Jag festar mycket mindre nuförtiden, vilket jag tycker är skönt. Jag fokuserar istället på min kära Dempa, skolan och andra aktiviteter, men dessa bakfylledagar! De tar kol på mig. Ska jag bli nykterist…åter igen? Ja, det är sant. När jag var i min tonår var jag benhård nykterist fast alla mina vänner runtomkring mig drack, men jag satt där på festerna och predikade som en nykteristnazi och varnade alla för hjärncellsdöd och blablabla. Tiden gick, och vid 18 ½ års ålder sa jag ‘fuck it’ och drack min första cider. Denna cider ledde alltså till hur jag kände mig i söndags. Är det värt det? Jag ska suga på den karamellen ett tag.

Snart kommer Dempa över, och då ska vi har våran sedvanliga måndagsmyskväll framför TV:n. ‘Spårlöst’ och ‘Project Runway’ är måsten på måndagskvällen. Vi kanske klämmer in lite av en Harry Potter-film också, eftersom vi har nyligen hamnat i det träsket. Igår kollade vi på ‘Fången från Azkaban’ och ikväll borde det då bli ‘Den flammande bägaren’, vilket jag tycker är den svagaste filmen i serien, trots att Ralph Fiennes är en utmärkt Voldemort. Dessutom har Daniel Radcliffe, som spelar Harry, en död bäver på huvudet. Han ser seriöst ut som Einsteins onda trollkarlstvilling i filmen.

Kramkalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>