Filmbloggen

Min trötthet.

Yo,

jag kände mig som en solstråle imorgon när jag vaknade upp och såg att det snöade utanför. Oh ja, jag kände mig fräsch och glad när jag såg det! Det kändes liksom…kul. Eller hur? Fel! Jag är seriöst trött på vädret här i Umeå, speciellt efter att få blodad tand nere i södern där tussilagon och krokusen blommade för fullt. Dock var jag väldigt trött på södern också, eller rättare sagt var jag trött på Vingåker. Jag tror att slutsatsen vi kan dra här är att jag är trött. I allmänhet liksom. Trött, trött, trött. Trött på skolan, trött på vädret och trött på att Dempa inte är här med mig. Han spenderar post-påskveckan nere i Götet med familj och vänner. Jag sitter här med rapporter och seminarium out of my ass.

Vad händer annars då? Jo, i tisdags träffade jag på Susanne och Frida (som by the way inte har någon skola för tillfället, utan spenderar dagarna med att skriva uppsats) och vi spontanpicknickade i solen utanför universitetet. Sedan bestämde vi oss för att ha en spontanfest hemma hos mig med grillning. Naturligtvis gick solen i moln deluxe när vi skulle ut och grilla, och vi fick således sitta och darra i kylan i väntan på att diverse köttgrejer skulle bli färdiggrillade. Sedan när vi kom in var vi ju tvugna att värma oss med någonting…sprit, det vill säga. Det roligaste som hände under kvällen var när det visade sig att Susanne, min underbara granne, inte kunde göra Batmanögon. Ni vet, när man gör glasögonfingrar uppochner mot ansiktet. Det var fysiskt omöjligt för henne! Mycket roligt.

Just nu tvättar jag och naturligtvis är torktumlaren ur funktion. Jag blir så trött. Och bitter tydligen, med tanke på att det har genomsyrat det här inlägget deluxe.

Kramkalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>