Filmbloggen

Min förkylning.

Yo,

inte nog med att jag är ganska skoltrött, så har jag drabbas av den värsta förkylningen sedan…typ…digerdöden. Som tur är har jag ingen skola den här veckan, utan har istället en rapport på 5-6 sidor att skriva. Ni vet att jag brukar klaga på alla dessa rapporter och med all rätt! Det har varit skitjobbigt, typ Carolina Gynning-jobbigt, men den här ska faktiskt bli intressant att skriva. Den kommer att handla om heteronormativitet inom skolan och hur man arbetar emot det, samt hur man hanterar användingen av ord som ‘bögjävel’ osv. Högst intressant!

Annars händer inte så mycket. Dempa har precis återhämtat sig från en förkylning, så snorstafettpinnen har lämnats över till mig alltså. Bra där! Dempa kom hem från sin påsklovsvistelse hemma hos sin familj i söndags och då hade han varit borta i 1 ½ vecka. Ingen utav oss förväntade sig att det skulle vara speciellt jobbigt, det var ju bara 1 vecka typ, men oj oj oj… Saknaden var stor! Vi snackar slow motion scen på flygplatsen när vi sprang emot varandra.

Nu ska jag gå och snyta ut ett fotbollslag ur min näsa.

Kramkalas

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>