Finansbloggen

Välkomna till min blogg!

Av , , Bli först att kommentera 0

Välkomna! I den här bloggen kommer ni att kunna läsa om allting som har med privatekonomi, finans, nationalekonomi och mycket mer att göra. Personligen så älskar jag finans och allt som faller under den kategorin. Nyligen har kryptovalutor blivit populära, så mycket om kryptovalutor kommer ni att kunna finna här!

Själv har jag nyligen börjat handla just kryptovalutor. Mycket spännande marknad då det varje dag dyker upp nya mynt som önskar lösa olika problem, som till exempel kryptovalutan POI vars plan är att erbjuda en lösning för IP-skydd, copyright-skydd och mer på nätet. Ett problem med nätet idag är att det inte är enkelt att upphovsrättsskydda sin ide, eller något man skrivit. Till exempel så har jag nu skrivit detta blogginlägg — hur kan nätet veta att det är jag som skrivit detta inlägg? Eller en bild, till exempel, hur kan nätet veta att det är Robert XYZ som fotat den bilden?

På nätet sprids saker väldigt fort och det är omöjligt att känna till originalkällan. Det är just detta kryptovalutan POI önskar att lösa, och det har de gjort, på ett väldigt bra sätt. Det största problemet med kryptovalutor är deras volatilitet. Det är lite riskabelt att investera i POI iden när den rör sig så pass som den gör, vilket är i och med dess låga popularitet i dagsläget och höga popularitet bland spekulanter då idén är bra.

Kryptovalutor i slutfasen

Jag tror att när kryptovalutor väl tas seriöst, vilket sker genom stöd från institutioner och mass media, så tror jag att många kryptovalutor kommer att vara grundstenar i våra liv. POI är ett exempel, vilket är ett mynt som kan revolutionera internet, om inget bättre dyker upp innan dess. När kryptovalutor blivit en del av våra liv så tror jag att vi inte kommer kunna leva utan dem. Men tills dess så är det ett ypperligt läge för spekulation. Har du något mynt du tror kommer att bli standard inom snar framtid?

Bli först att kommentera