Huvva

Ingen risk att älva flö när he e se kallt Änn behöb man int va orolig för vattenflödet Jag vill inte ha ryssvärmen på dehera Ja he e tur man ha inomhus göra Si he vart färdigt he jag börje ve i dag Ja va ska man säga idag hörde jag repotaget om kosläppet i Umeå  man kunne se framför öga hur glada kossorna va när dem äntligen fick komma ut på grönbetet. :) Då föll lätt mina tankar in på fiskara tänk att få ha fiskare släppet  Jag ser framför öga mina en massa fiskare glada i hågen få spring ut  i älva å släng ut flugun. Ja hortt he e mång som längt ?   Jag är rädd att he bli en sen sommar att vi ska få ha högvattne läng . Jag känns gruv . Nää nu ska jag int mål faan på väggen men he lätt man vill göra he när man tänk på hur maj månen ha vure hitills å he e myche snö som ska bort   Jaja en sånn här dag e man gla att man ha inomhus gör :) He kom en måran dag me nya grubblerier

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>