Campingvärden kan iblann vara trött

jag vet inte om jag håller på att bli tokig De ringde en man i natt kl 2 . Hej är de du Ingrid vet du om att de finns ingen ström på hela campingen . .trött som jag var så svara jag Nää de visste jag inte . Tände min egen lampa  den lyste inte heller . då drog jag slutsatsen att alla i byn var strömlös å dro täcket över skalln å somne som en stock zzzzz. :)

När jag nu på  morron va ut på promenad med min hund så berätta jag för mamma om samtalet jag fick i natt . Nää inte hade då hon vare utan ström  i natt  hennes klockradio bruka säga till  när det är strömlöst . Då kom mitt dåliga samvete. Ha nu mina campinggäster fått springa runt å leta säkringar medan jag som ansvarige campingvärd ha sove som en stock  Uff jag se en bild framför mina ögon en massa campinggäster springa runt å leta säkringskåp å svär på den jävliga campingvärden som inte bryr sen :(

Men nu har jag sutte 2 timmar på receptionen å ännu inte fått klagomål .  ingen har sagt om strömavbrottet inatt .

Har jag drömt eller håller jag på att bli tokig ? Dagen är ju förståss inte slut kanske inte alla har vaknat upp efter kaoset :)   Men jobbar man16-17 timmar per dag i 7 dagar i veckan då e man inte så pigg kl 2 på natta

Något positivt idag är att vattennivån sjunker  55 över de normala nu börja de lika fiskbart i älva igen efter allt regnade Hoppas bara he håller i sej .

 

 

 

 

 

4 kommentarer

  1. Jenny

    Vi hade strömavbrott i Ammarnäs inatt också! Ingen fara Ingrid, du ska inte ha dåligt samvete!! Kram från gammfröken

  2. Birgitta Lindberg

    Bästa du!
    Ditt förstånd är det inget fel på. Vattenfall väckte mig kl.01.40 med ett sms-pling och meddelande att det var strömlöst. Känn lugnet! Ån sjunk’ och himlen skymtar blå;)
    /Kusin din, 2 km nedströms

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>