Mini semester

Mulen söndagmorron ca 3 + talgoxarna sitter och äter vid pappas fågelbord som han gjorde för 15 år sedan, I veckan som har varit ha jag faktiskt fått vara på en mini semester Har inte vågat lämna hemmet husknut bara för min förbannade yrsel Men tog mod till mej  vi  åkte jag och Robert till Lycksele för att hälsa på dotra där vi sen åkte ned till Ume för att kolla in IKEA dotra fyller år så vi skulle köpa lite möbler till henne. Fick en fantastisk dag ingen yrsel ingen stress inte så mycket folk där heller  Fick gå där och strosa omkring och må gott   vi åt  en riktig god lunch där också . Och dom matmöbler dom hade i restaurangen fick mej att drömma om min  pub här på campingen  dom skulle passa riktigt bra borden och bänkarna  enkelt men snyggt i min smak jag såg även köket jag skulle vilja ha till mitt nya drömbygge Men vi få väl se va framtiden utvisar. Som sagt fick  2 fina dagar hos dotra och IKEA . Nu knackar talgoxarna på fönstret  maten är visst slut Jag måste fylla på mera frö Hjälp va mycke fåglar he va hänna nu .

Ha en bra dag allesammans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>