Snickerboa

Har haft en kontorsdag fy fehunn se tråkigt men måste göras Men innan jag stappla iväg till  jobbet   så tänkte jag skriva några rader här. I dag Innan Johannes for till skola  så sa han åt mej att jag sku värm opp snickarboa . Det värmer gott i ens hjärta he klart jag gör de, jag själv måst göra mera renhornknappar. He känns ju som roligare om man e två . Här har Johannes Morfar många timmar.,ja även mormor med . Jag glömmer aldrig när Pappa Bertil fyllde 50 år då ordna mamma fest i just denna snickerbod som var nybyggd o fin Middag med dans. jag va discjockey. Poppade me Flamingo kvintetten o Trio Me Bumba . De va tider de. Nu är pappa i sin snickarhimmel. Nu är det vi som ska fortsätta. Jag hoppas innerligt att det blir många  gånger jag få värma upp snickarboa .

Jag längtar till ikväll :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>