Punkter som kan räknas som avklarade

Jag har en riktig lägenhet vilket jag redan har konstaterat. Den punkten är redan gråmarkerad i listan vilket betyder att den är uppnåd.

Insåg idag när jag läste igenom listan att jag kan stryka fler punkter från listan.

Punkt 5: Gå ner i vikt så att jag kan ha en storlek mindre i kläder. är uppnådd med marginal. Jag har faktiskt gått från en storlek 46 till en 42. 🙂 Helt otroligt. Och jag skainte gå upp. Mina nya kläder ska fortsätta passa. Så det så mina inre olyckskorpar. Låt oss stryka punkt nummer 5. Tjoho!!

Punkt 8: Ha för vana att laga mer vegetarisk mat. Jag äter bara kyckling och fisk. Eller ja, fågel och fisk. Resten är vegetariskt. Blir faktiskt mer vegetariskt, eller förlåt, lakoto-ovo vegetariskt än köttätning. Jag är helt övertygad om att det kommer att fortsätta så

Punkt 9: Äta mer hembakat bröd än köpt bröd.Vi har köpt vitlöksbröd och tortillas. Försökte göra egna tortillas av majs men det blev inte så bra. Annars är det bara hembakat mjukt bröd som gäller. Ska idag dessutom göra min första surdeg om jag lyckas slita mig från datorn i tid. Egentligen borde jag uppdatera punkten till att vara äta mer hembakat mjukt bröd än köpt mjukt bröd. Knäckebröd har jag aldrig någonsin försökt baka men kanske ska ta och göra det innan jag får stryka denna punkt?

 

Det är nog faktiskt de lättaste punkterna som jag stryker men det är en bra början. Och förhoppnngsvis har jag snart ett jobb. Jag är försiktigt optimistisk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.