For Africa UF

UF-mässan 2012

Av , , Bli först att kommentera 0

Den senaste veckan har vi arbetat inför UF-mässan som äger rum på Nolia i Umeå den här veckan. Torsdag 22/3 18.00-21.00 och Fredag 23/2 09.00-14.00.

Kom och besök oss! Vi kommer att befinna oss i monter 94, intill stora scenen.

Vi kommer att samla in garn, stickor och snickeriverktyg att skänka till skolan i Zimbabwe. Men vi kommer självklart även sälja våra smycken.

Bli först att kommentera

Zimbabwe

Av , , Bli först att kommentera 1

Nu har vi just haft möte med vår rådgivare och vi har nu kommit fram om när vi åker ner till Zimbabwe. Så den 20e April bär det av,  nu ska vi endast boka resan och börja att räkna ner dagarna.

Det kommer bli en helt fantastisk resa och upplevelse och självklart kommer ni få följa hela vår resa här på bloggen. Mer information kommer om detta desto närmre vi kommer avresedatumet 

Så nu ska vi fortsätta jobba hårt så passa på att köpa smycken på vår hemsida för att stödja skolan och det ni även kan göra är att skänka det material skolan behöver, allt inom textil & träslöjdsmaterial så tveka inte på att kontakta oss. 

Hemsida : www.forafricauf.se

Mail: forafrica@forafricauf.se

Bli först att kommentera

Jullov

Av , , Bli först att kommentera 0

 Hej! 
Som ni kanske märker så har vi tagit jullov. Vi hoppas att ni alla njuter av en god jul och ett gott nytt år. Nästa termin kommer tillverkningnen köra igång igen och vi hoppas att ni följer med oss på nya äventyr! :)

Mvh For Africa UF

Bli först att kommentera

Hamnmagasinet & Renmarkstorget

Av , , Bli först att kommentera 3

Idag hade vi två julmarknader samtidigt! En på hamnmagasinet (inomhus) och en på renmarkstorget på stan, utomhus så vi fick dela upp vår trupp! När man började frysa så gick det att byta med varandra, vilket var jätteskönt! Det var roligt eftersom det var många andra UF-företag på hamnmagasinet faktiskt, vilket vi tyckte var oväntat.

Haha, det bjöds på luciatåg med några hundar! Här ser ni tomtarna längst bak!

Tack för idag allesammans!

Bli först att kommentera

Julmarknad på forslunda

Av , , Bli först att kommentera 2

Idag var det julmarknad på forslunda och det gick riktigt bra. Vi sålde slut på ett armband och det största halsbandet vilket vi tycker är jätteroligt! Tegcentrals musikklass bjöd även på luciatåg, mysigt!

Imorgon är vi på två marknader, hamnmagasinet och renmarkstorget och då lär vi vara tvungna att ta upp de slutsålda smyckena på beställning. Varför vi behöver göra de är för att vi har allt material till smyckena finns på skolan och vi har ingen tillgång till det nu över helgen, så vi kan alltså inte tillverka fler. Men inget fel med de, på måndag är vi back on track och vi kan garantera att ni får era smycken nästa vecka!

Tack för idag allesammans! 

Bli först att kommentera

Mycket jobb och lite tid.

Av , , Bli först att kommentera 0

Nu sitter vi här på skolan och tillverkar smycken efter skoltid. Julstämningen är på topp med den nya granen som finns i uppehållsrummet & det spelas julmusik! Vi har riktigt mycket att göra den här veckan med tre julmarknader och en Stockholmsresa på schemat! Vi har ju möte med Zimbabwes ambassad. Inte nog med de så har vi öppet hus på Minervagymnasium på onsdag, och där ska vi även stå och representera UF och sälja våra smycken!

Bli först att kommentera

Julmarknader i helgen!

Av , , Bli först att kommentera 0

 Vill bara påminna er om att vi kommer att befinna oss på 3 julmarknader i helgen runt om i Umeå!

Lördagen 10/12 befinner vi oss på Forslunda julmarknad 11.00 – 16.00.

Söndagen 11/12 befinner vi oss på både på Hamnmagasinets design julmarknad 11.00 -16.00 och på Umeå Christmas Market 12.00 – 16.00

Så nu hoppas vi verkligen att ni kommer och besöker oss och inhandlar riktigt fina julklappar! 

 

 

Bli först att kommentera

Kuverten har kommit!

Av , , Bli först att kommentera 1

Nu har äntligen våra kuvert anlänt med "bubbelplast" inuti! Så nu ska det inte vara några som helst problem för oss att få iväg våra smycken till era brevlådor!

Ha en fin dag!

Bli först att kommentera