Spelarbedömning: UFC-Ljungskile

Vladimir Sudar 4 – : Superb nästan hela matchen och är den som räddar UFC kvar i matchen. Självklart skall man dock inte släppa in skott från 35 meter, men vem trodde att Pavey skulle skjuta där?
Joel Burström 2 – : Sympatiske Burström var inte alls bra på sin ytterbacksplats denna afton, och Kamanor bör vara väldigt nära en startplats i nästa match. Tursam som inte assisterade någon i Ljungskile.
Karl Morten Eek 2 : Utan att vara bra var han långt ifrån sämst i backlinjen. Växte in i matchen.
Marko Mihajlovic 1 +: Ligger bakom lite väl mycket oreda i försvaret och har så gjort under hela säsongsinledningen. Passningsspelet är svagt samtidigt som jag saknar vinnarskallen från ifjol. Bör petas till förmån för Jens Sjöström i nästa match. 
Ali Jasim 2: Kanske den som gör minst fel i backlinjen, men är samtidigt helt osynlig i det offensiva spelet.
Adam Chennoufi 3+ : Fick kanske inte ut så mycket som han kan, men visade i varje fall att han ville något. 
Fredrik Wennebro 3+ : Samma som ovan nämnda spelare vill han något även om han försvann ur matchbilden under långa sekvenser. Började bra och avslutade bra även om han naturligtvis borde ha blivit målskytt.
Hampus Bohman1 + : Spelade bort sig från startelvan. Det syns att han har fin teknik och man väntar på attt något skall hända, men det gör det inte. Och hörnorna…
Seif Kadhim 1 +: Ville mycket på egen hand och kanske förstörde det dagen. Utmanade hur många gånger som helst till hur lite nytta som helst.
Erik Lundström 2 : Skall inte spela forward. Anonym under hela matchen och även om han senare fick ta steget ned på mitten så var dagen liksom redan förstörd. UFC behöver en bättre Erik. 
Jonas Wallerstedt 1+: Slet inte lika uppoffrande som tidigare samtidigt som han ännu så länge känns iskall framför mål. Startplatsen hotad?
Simon Mårtensson 3 -: Ett okej inhopp även om tempot i kroppen saknas.
Danny Persson 3+ : Det känns farligare med Danny på plan än utanför. Lär starta i nästa match.
Hampus Wallgren: Spelade för kort tid

 

2 kommentarer

  1. B

    Ali tycker jag var bra, försökte komma på överlapp i första och hade tanke med bollbehandling iaallafall. Men erik kommer inte med i spelet och kan inte styra matchen som vi är vana i den positionen. det finns ingen som styr spelet bakifrån varken med eller utan boll. jens som du skriver bör få ta tag i taktpinnen nu där bak med och utan boll. danny och simon också bra, borde spela med 2 forwards! visa hjärta ufc!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.