UFC plockar bort spelare?

Den uppmärksamme kanske har sett att några av Umeå FC.s spelare twittrar, och att deras twitterflöde även dyker upp i en spalt på UFC:s hemsida. Plötsligt har nu Dillan Ismail försvunnit från den listan. Skall vi tro att det beror på detta inlägg?

-Honey, can I fuck you 4 times in 82 minuters? -No, I’m not FC Barcelona

Klubben inför också förhandsmoderering i sin gästbok. Följande skriver ordförnade Bergmark på klubbens hemsida:

"Den allra övervägande delen av våra gästboksskribenter respekterar och följer reglerna. Men den senaste tiden har det allt oftare förekommit grova övertramp. Skribenter som bakom anonymiteten ansett sig kunna framföra grova tillmälen om andra personer. Vår webbmaster Mårten Fajers har allt oftare tvingats radera och redigera inlägg av den arten. I några fall har det handlat om grova sexistiska inlägg. Dessa övertramp accepterar inte Umeå FC……Från och med idag inför UFC förhandsmoderering av inläggen i gästboken. Det innebär att inget publiceras innan det granskats och godkänts av vår webbmaster."

3 kommentarer

  1. Bara svammel

    Det har i UFC:s gästbok förekommit kritik mot:
    1. Familjen Bäckströms nepotism vad gäller anställningarna i UFC.
    2. UFC:s fullständiga ignorans av stadsdelsklubbarna på juniorsidan. Den av A Svensson skapade dialogen har ersatts av bulletiner.
    3. Ordförande Bergmarks och kansliets (under fejkade nicknames i gb) ofta rent patetiska inlägg som försökt mörka detta.

    Dessutom finns nu ett utbrett missnöje bland pojkspelare och deras föräldrar som känner sig lurade av UFC.

    Detta är orsaken till cencureringen som nu förekommer. Att Bergmark drar kortet ”grova sexistiska inlägg” är ju rent patetiskt.

    Fotbollsumeå skrattar åt honom, men det fattar han inte.

  2. Dreamp

    Alla spelare var borta en kort tid från twitterlistan, nu är de tillbaka kompletterade men någon ytterligare. Kanske berodde frånvaron på uppdatering av listan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.