Spelarbetyg från UFC:s premiär

4: Vladimir Sudar: Kan inte lastas för målet och gör vad han skall där bak.

 

2: Linus Christensen: Fantastisk på försäsongen men hade förtvivlat svårt med Dalkurds vassa spelare. Den egna offensiven lyste med sin frånvaro och för första gången kändes han ovan på sin ytterbacksplats.

2-: Dillan Ismail: Fick lite vibbar från fjolårets säsongsinledning. Osäkert i både uppspel och andra situationer. Måste vara bättre för att starta i ett lag som jagar spel i Superettan.

3: Adam Larsson: Gör vad som kan förväntas av honom, och hade en hel del att göra.

3: Jens Stigedahl: Lite darrig i början, men växte under alla 90 minuter.

 

2: Jesper Medén: Bäst på försäsongen men fullständigt bortplockad i premiären. Dalkurd hade gjort sin läxa och det blev bara aningen bättre efter att han bytte kant.

3+: Madou Lamin Sillah: Springer för två och stark som två. Gör inte mycket spektakulärt framåt, men ser till att kriga till sig en poäng till sitt lag.

3-: Lansana Kamara: Målskytt men ganska osynlig. Ligger rätt, men tar han om alldeles för lite uppspel för att spela defensiv mittfältare. Kommer knappt ihåg att han ar ned och hämtade boll.

3-: Mattias Lidberg: Får inte mycket att jobba med men gör det bra när han väl får bollen under den första halvleken. Försvinner.

 

3+: Danny Persson: Jobbar och sliter, men har det inte lätt när han i princip ensam skall försöka kämpa ned gästerna.

2-: Fredrik Fjällström Winka: Detta var ett bättre motstånd än Winka stött på under försäsongen och det märktes. Utbytt när UFC behövde stärka upp mittfältet.

 

Inhoppare:

2: Mohamed Kamanor: Ett blekt intryck under de minuter han spelade. Även om han tycks hyfsat återställt efter parasiten rent fysiskt så har han en bra bit kvar till 2012 års upplaga i både tempo, självförtroende och bollbehandling. Sedan undrar jag om han verkligen är ytter. Jag mins främst när han fick komma med fart bakifrån, men jag kan ha fel.

3 +: Fredrik Wennebro: Lite försiktig, men på en annan nivå än sina föregångarna på det centrala mittfältet i UFC. Erbjuder något helt annat i offensiven.

2 Isaac Shaze: Förväntade mig faktiskt mer av honom. Krigar och sliter, men slarvar på  tok för mycket i uppspelsfasen. Önskar också att han lyfter blicken och hittar mer spelvändningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.