Bäckström om Sandahls förlängning

Den tolfte september skrev sporten att Johan Sandahl och klubben var överens om en flerårig kontraktsförlängning, men sedan dess har inget avtal offentliggjorts. Hörde med ordförande Håkan Bäckström om det fanns nya planer, men så verkar inte vara fallet.

– Vi är muntligt överens, säger Bäckström.

Och det betyder att kontraktet säkert kommer att förlängas?

– Vi har ett muntligt avtal och de gäller i och med att vi tagit i hand på det. Det är bara formaliteter kvar.

4 kommentarer

  1. Snicksnack

    Att Håkan Bäckström förlänger Johan Sandahls kontrakt i två år är en stor skandal inom Umeås herrfotboll, med tanke på den senares undermåliga resultat under sina två år i klubben. UFC har under Sandahls tvååriga ledning presterat en ängslig och oattraktiv icke-fotboll och skapat en förbluffande bollobegåvad trupp som genererat usla resultat. På de sex senaste matcherna har UFC inte gjort ett enda mål. Hur man i det här läget kan välja att förlänga kontraktet är fullständigt obegripligt, en dumskallarnas sammansvärjning helt i otakt med medlemmarnas och fotbollspublikens opinion (Bäckström har ju som bekant i över ett decennium skött klubben utan nån som helst självkritik eller resultatorientering) vilket ni i lokalpressen borde uppmärksamma och kritisera mer än ni gör. Hittills har kritiken varit väldigt tyst från VF och VK:s sida. Vad beror detta på, för underlag saknas ju knappast, vare sig statistiskt, organisatoriskt, ekonomiskt eller sportsligt?

    • Markus Isacson (inläggsförfattare)

      Kontraktet är inte påskrivet ännu, och jag tycker att vi skall vänta och se var detta tar vägen. Att det kommer en sågning innan säsongens slut behöver du nog inte vara orolig över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.