Fotobloggen

Hej fotobloggen!

Jag tänkte att jag kanske skulle presentera mig själv; jag är 26 år och gillar att fotografera, speciellt på bröllop som bröllopsfotograf. Mina andra intressen är saker såsom att spela dator-spel, skriva musik, läsa bra böcker, lyssna på musik och äta god mat! Älskar Pizza!! :D Jobbar även extra på distans på en webbyrå i Stockholm som webbredaktör vilket jag trivs väldigt bra med!

Anyways, här kommer ett smakprov på en bild! Vad tycks?

fotobloggen (7)

Hoppas att ni vill följa min utveckling som redaktör för webben på den här bloggen.

Min mail markuskebbel@gmail.com om ni vill kontakta mig.

// Markus Kebbel

Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>