Fotobloggen

Preshoot innan bröllopet

Tänkte jag ska dela med mig av lite nya bilder jag tagit som fotograf. Här är ett bröllopspar som bor vid Liljeholmen i Stockholm precis där jag själv bodde en gång i tiden. Mötte upp paret vid Liljeholmskajen för att ta lite test bilder innan bröllopet som jag ska fotografera snart. Hoppas ni gillar bilderna.

preshoot (2) preshoot (3) preshoot (4)

Vill ni se mina senaste bilder jag tagit som bröllopsfotograf får ni kolla in dem på min blogg med bröllopsbilder. Som fotograf försöker jag alltid hitta nya sätt att utvecklas och ta bilder i nya miljöer. Min bildstil och det som ligger mig varmast om hjärtat är dokumentärt foto.

Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>