Fredrik Karlsson

Tankar om saker

”Det enda arbetarpartiet”

Det var vad Reinfeldt uttalade sig om (igen) om sitt eget parti, vilket är en hög av BS 😉 "det nya moderaterna" står fortfarande för samma sak som de gamla moderaterna, vilket är för att kunna ge de som inte behöver mer mera och de som verkligen har problem mindre. Det är bara de rödgröna som är ärliga och står för vad de vill göra för sverige när det gäller skatten. För att kunna behålla vår välfärd behövs hög omsättning av skattepengar, det är underligt att moderaterna sänker skatter till höger och vänster när det just var de gamla skatterna som hjälpte Sverige på ett sätt som andra länder bara kan drömma om under den värsta delen av den ekonomiska krisen, och sedan tar partiet åt sig äran för att Perssons politik räddade Sverige, riktigt snyggt Reinfeldt 😉

Moderaterna kommer aldrig att arbeta för arbetaren, de har alltid arbetat för att ge chefen ännu mera pengar och makt, och sen för att slå undan benen och tryggheten för arbetaren, moderaterna kommer aldrig vara ett arbetarparti, ändå är det förvånansvärt många svenskar som tror på detta eller som tror att de är rik nog för att vara i överklassen, newsflash! det är ni inte ;). Ni skulle haft mer i fickan hursomhelst nu jämfört med 2006, dock så skulle ni nog haft mer om det varit en säkrare och tryggare socialdemokratisk regering de senaste 4 åren.

Hoppas folk också förstår att moderaternas politik varit indirekt direkt orsak till att människor tagit livet av sig under deras tid i makten och att vi nu slänger ut dom från makten och låter några mer lämpade att styra upp ett säkrare och tryggare Sverige för oss alla.

 

Tänkte avsluta med att länka till en karta över nedläggningar i Sverige jag hittat på nätet som jag tyckte var ganska informativ:

Karta över nedläggningar i Sverige de senaste 18månaderna (cred till ericapp1985)

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.