Frida Folkesson, Vindeln

Valpar!

Av , , 1 kommentar 0

Frida FolkessonEbba längst fram

har nu vare och kollat på valparna! å kiik ba se söt dom är :] Ska hämta hon på söndan efter midsommar :D

1 kommentar

Helg!.

Av , , 2 kommentarer 0

Tycker att det var en riktigt lyckad helg.
freda kväll for jag och eric till abbortjärn och myste lite på en filt i gräset.
Lördagen låg vi ute hela dagen och bara stekte ^^ men på kvällen for vi till abbortjärn igen men den är gången följde Sofia med också :) Lite bad, gott och film på min dator och sen bar det av hem igen.. Men då.. när vi kom hem.. märkte vi att de va alldeles dött där hemma och på ‘kom ihåg’ – grejen på kylskåpet stod de ‘västomån’.. och jag forstog att familjen va hos mormor så vi for dit… kanske vi inte skulle ha gjort? .. x) för hela tjocka släkten va där och dom vuxna var på tipp topp och väldigt lulliga :D eric va lite stum när han fick träffa allihopen på en å samma gång.. men kul va de :D
Fredan va vi hos farmor å dega :) eric for hem 16.20, och sen körde jag hem :)

Nu ska jag å gubben till farmor igen och klippa gräs :D sen blir de tårta hos mormor för hon fyller hela 79 år idag :o Grattis :D

2 kommentarer

hmm..

Av , , Bli först att kommentera 0

Frida FolkessonMin gula blomma… <3

känner mej så seeeeg.. vill bara sova..
kort sagt.. depp.. -.-

Bli först att kommentera

slöö

Av , , Bli först att kommentera 0

for till skolan idag ^^ nu är de bara att sätta ihop lådorna till tv bänken å lite småpyssel kvar sen är den klar :D känns skönt.. får se om den blir klar innan lovet :) så om de är nån som är i behov av en tv bänk så är det bara att höra av sig :)
Va på stan efter skolan och köpte ett linne, en tröja (as skön!!!), tights och örhängen :D får se om jag han ha på mej örhängena.. är inte äkta och jag tål väll inte direkt om de e nickel i dom.. men de har blive bättre sen jag töjde hålen och sen lät dom växa igen :)

Bli först att kommentera

Nu så!

Av , , Bli först att kommentera 0

Sofia och jag ska börja träna :D när skolan har börja lagt sej å så..
4 ggr i veckan ska vi gå/springa eller något i den stilen :)
får väll se hur de kommer gå x)

Bli först att kommentera

Länge sen nu…

Av , , Bli först att kommentera 0

Har gått och blive så jävla lat nu för tiden! (ursäkta språket..) vill fara ut å träna eller nå.. men de är så tråkigt att springa ute i skogen själv.. sen så hatar jag att springa när andra ser på.. typ de värsta som finns.. har dom inge annat att titta på? ..
Nu vart jag egenytte å..
Sitter hemma i fåtöljen i vardagsrummet och funderar på att gå å lägga mig igen.. Va med Eric i helgen och han va riktigt sjuk så jag kanske också blir de nu.. känner mig inte alls kry i alla fall..

Va på Kulturnatta i helgen med eric, olle och peter.. trevligt.. hade förvänta mig lite mer liv men icket.. Kanske för att vi typ såg på film från 21.30 till 23.30 .. men aja.. sen bar de av tillbaka till Lycksele och Erics säng.. :]

Va med Sofia igår, så skönt å få prata! så länge sen vi umgicks :/ en person jag saknar varje dag!

Ne nu ska jag försöka sova lite! hare gött!

Bli först att kommentera

En bild

Av , , 1 kommentar 0

Frida FolkessonFrån en promenad på väg hem från träning.

.

1 kommentar

Sista Luftgevärs träningen för den här gången ^^

Av , , Bli först att kommentera 0

Har nu varit och tränat, gick väll hyfsat första serien men sen vart jag trött och då gick det sämre.. Mkt sämre x)
12an hade mästerskap ikväll också, vilket gangster gäng alltså ^^ kan inget annat än le när Henrik kommer fram och är så nöjd över sitt pris även om han blev sist och sköt 156p ungefär ^^

Ska för övrigt vara med Eric hela lovet som kommer nu, far till han imorn efter skolan och sen får vi väll se när vi tar oss till Vindeln igen. Han och Olle skulle tydligen bjuda mej på middag x) får väll se om jag överlever x)

Bli först att kommentera

Luftgevärs SM i Eskilstuna

Av , , 2 kommentarer 0

Trosdag kl 20.07 lämnade vi Vindeln med natt tåget och iväg mot Eskilstuna och SM.
Blev väll någon timmes sömn den natten, trots sovvagn. Vi bytte tåg i Västerås och vid kl 8 på fredags morgonen var vi framme i Eskilstuna. Iväg till Hotellet och frukost! och de var himmelskt gott! Vi fick inte rummen direkt men vi fick lämna bagaget i två av rummen som var öppet. Sedan bar det av in på stan och springa omkring på affärer medan vissa av oss for på Munktel museet och tittade på gamla traktorer m.m.
På kvällen åt vi Kina mat (GIGANTISKA PORTIONER!) och den natten sov vi göttans!
Vaknade vid 7 morgonen efter, åt frukost sen bar de iväg till skyttehallen, eftersom varken Johanna eller Johan kunde följa med (synd nog!) så var det bara jag och Marie som skulle skjuta på Lördagen. Väl när vi hade börjat skjuta så började dom andra också komma och kolla på.
Jag hade 190 första serien men sen blev de bara åt helvette. Blev väldigt förkyld dagen innan så.. Det blev till slut 373p vilket jag verkligen inte är nöjd med.. men men..
Marie fick 371p tror jag. har ingen lista framför mig så.
Trevlig och busig kväll blev det och sen sov vi.
Sönda morgonen vaknade vi runt 9, åt, sen skulle Maria, Hanna och Monika skjuta 11.15. Jag och mor min kom dit vid halv 12 nästan när dom var klar med provskotten. Till slut fick Maria ihop 388p, Hanna 393p och Monika fick 383. Hanna kom i final! Delad 3:e plats in i finalen. sköt en hyfsat bra final och slutade på en 4:e plats.
Hanna hamnade också i den så kallade superfinalen. Vilket var en slags utslags tävling och slutade på en andra plats efter bragdmedaljören Jonas Jacobsson!
Och inte nog med det! Ramselefors fick en 3:e plats med laget med Maria, Hanna och Monika! Mkt bra!! :D
Väl klart på skyttehallen efter gruppfoto m.m gick vi runt på stan och letade ett ställe där vi kunde äta. vilket tog säkert en timme eftersom allt var stängt på söndagskvällar! dålig stil.. men till slut hittade vi ett kebabställe och de fick duga. och gott va de ^^.
sen bar det iväg hem! Till vi tjejers nöje så fick vi måla naglarna på ‘gubbarna’ som följde med ^^ Per och Markus fick rosa, Jonas fick orange och Bert-Ove fick Metallic blå x) väldigt vackert! sen köpte dom lite saft hela hopen satt i resturangvagnen och pratade och hade trevligt :) sen sov vi och kl 8 på måndag morgonen var vi hemma i vindeln och snön var tillbaka just då man hade fått lite vårkänsla med 16 grader varmt Eskilstuna!

2 kommentarer

freda

Av , , Bli först att kommentera 0

svenska är tråk som feun -.-

23.10 –
har just sett stepbrothers, mor å far tyckte att den inte alls va bra.. men de beor nog på vilken humor man har skulle jag tro ^^ ska snart gå å lägga mej med eric och mysa tills man somna.. älskar de.. :] bästa som finns typ :]

Bli först att kommentera