Kära Jultomten

Jag lovade min bror att jag skulle fixa en julklappslista. Lättare sagt än gjort. Jag kommer på mig själv att jag inte önskar mig  något i julklapp. Har väl med åldern att göra, vojne vojne. Men det är klart, MÅSTE jag komma på nått kan jag ju hitta på hur mycket som helst!…

1.Underklänning. Denna är från Lindex och är även lite formande vilket jag inte säger nej till! Dock funkar vilken som helst.
2. Såg Emma Nygrens längstmed-randiga halsduk häromdagen och tänkte på engång att en sån vill jag ha! Denna är tydligen från Killah och är därför svindyr. Tyvärr.
3. En liten diggikamera vill jag ju ha! Jag ids inte ta med min systemkameran vart jag än går, ännu mindre när jag går ut och festar. Får inte vara större än att jag rymmer den i en liten kuvertväska och får gärna vara rosa..
4. Läppstift från Make Up Store, färgen Chine Red!
5. – Vegetariska recept. Gärna grundrecept, typ denna
 – Style A to Zoe, finns bland annat här
 – Någon bok om ekologi/världen går under. Typ. Den här verkar bra, från Naturskyddsföreningen, här . Jag vill ha mer kunskap inom området.
6. Pandoraarmband. Inte hela armbandet då utan kanske länken och någon berlock. Sedan vill jag ju ha en berlock varje gång jag till exempel  fyller år/julafton/firar år med Björn etc. Perfekta presenten till en nostalgiker.
7. Foundationpensel! Orkar inte fippla med fingrarna längre. ( Finns även foundationpenselrengöring på Kicks som kan vara bra att ha till då man måste rengöra den varje gång man använt den. )
8. Dermalogica Daily Microfoliant. Skrubb helt enkelt.

Men sen är det klart, en fransk Vouge, Brittisk Elle och Lula magazine säger man ju inte nej till. Inte heller presentkort hos HM och Monki!! aka pengar till kläder!

får se om jag hitt på nå mer eftersom. God Jul

3 kommentarer

  1. Frida Grundström

    Svar till sofie (2009-12-02 09:59)
    fast jo. Egentligen ska man göra rent den varje dag med någon specialrengöring och sen typ tvätta den med vanligt diskmedel typ 1 gång i veckan. Enligt makeupartisterna. Men det är väl för att det inte ska finnas massa baskelusker i penseln som ligger och gror. Min foundation är ganska fet också så det skulle bara kladda överallt om jag inte rengjorde den 🙂 Kan ju inte vara negativt?

  2. Jessica

    Du behöver inte ens ha foundationsrengörningsgrejset. Räcker med att du tvättar den med diskmedel typ en gång i veckan och om den av någon anledning skulle bli väldigt smutsig så är bensin det bästa sättet att rengöra borstar med. Kanske inte det bästa för miljön då dock..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.