Vilhelmina fritidsgård

En kväll på gården!

I kväll har haft en hel del ungdomar på gården, nånstans mellan 60 – 70 pers och väldigt många sjuor och åttor….riktigt kul :) Nu börjar det lugna ner sig och många har gått hem, märker att en hel del har tider att passa och det gillar vi. Trots många besök så har det varit en soft kväll utan strul, bråk eller fylla och det gillar vi ännu mer :D Vi har världen bästa ungdomar i Vilhelmina! Nu väntar jag bara att klockan blir tolv så att jag kan gå hem och se lite film….måste alltid varva ner efter en kväll på jobbet. Även om kvällen varit lugn så är man ändå lite på högvarv // Keka

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>