Vilhelmina fritidsgård

Disco på höstlovet!

Nu är det klart, vi kör disco på höstlovet…med andra ord den 5 oktober mellan 21 – 24 blir det disco i festsalen på folketshus. Som alltid är det drogfritt och vi kommer stå med alkocheckar för att kunna kolla nykterheten, väskor och ryggsäckar måste ni visa upp innehållet annars får man lämna dom utanför. Alla från 7:an och till 19.år är välkomna. Du som förälder är såklart välkommen in, vi bjuder alltid nattvandrande föräldrar på en värmande kaffekopp :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>