Vilhelmina fritidsgård

Varför arbeta som fritidsledare?

Vi fick denna text inlagd på våran facebooksida av en ”gammal” besökare, detta är varför man jobbar som fritidsledare med många kvällar och varannan helg :D Orden gjorde hela min dag och jag blir alldeles varm i hjärtat. Läs:

”Gud vad jag saknar er mina vänner! Nu när man dessutom är för gammal och bor på annan ort så hinner man reflektera över många saker, och en av dom är mina år på ug. Jag började gå dit när jag gick i trean på volgsjö. Jag var mobbad då och gjorde verkligen inte rätt för mig i skolan. Detta förföljde mig genom hela högstadiet, för jag mådde helt enkelt inte bra. Men ni var för mig en tillflyktsort där jag kunde prata om både roligheter och problem, utan att någonsin bli dömd utöver den jag var som person, och alltid kände mig välkommen!

Nu bor jag i en helt ny stad med nya erfarenheter, vänner, jobb och boplats. Det jag mest ville säga var att ni gjorde verkligen en skillnad i mitt liv och öppnade så många dörrar och gav mig allt stöd ni kunde och mycket mer för att göra mig till den personen jag är idag! 

Jag skulle gärna droppa in på en kaffe. Tyvärr har jag som sagt nått vuxen ålder så det är nog inte så passande, men jag tänkte mest bara visa min uppskattning till er och säga att dom dagarna jag besöker vilhelmina så bjuder jag mer en gärna på en kopp kaffe om tiden finns eller om någon finner sig i Umeå.

Ni gör ett sådant fantastiskt jobb, och jag saknar er och älskar er av hela mitt hjärta. Må vinden alltid fylla era segel och hoppet visa vägen!”

 

:D alltid roligt att höra hur man gör skillnad, nog för att jag vet det men man behöver få det bekräftat då och då // Keka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>