Vilhelmina fritidsgård

Cannabis!

Ingen är förskonad! Polisen har nyligen vid två tillfällen besökt fritidsgården med knarkhund och bägge gångerna reagerade hunden på cannabis, detta är oerhört tragiskt men inte oväntat. Det förekommer cannabis i Vilhelmina och varför skulle vi vara skonade från skiten, vi kommer hålla ögon och öron på helspänn och göra allt för att brukarna ska tas fast….både för att de behöver hjälp och för att inga nya ska rekryteras. Detta betyder absolut inte att det säljs på gården, utan det kan vara så att någon ha hållit i en bit cannabis och sedan rört olika föremål, det är inte ens säkert att själva cannabisen varit inne i lokalerna….så känsliga är hundarna. Vi kommer hädanefter ringa polisen vid minsta misstanke om påverkan av narkotiska preparat, nu visar vi från vuxenvärlden att vi tar starkt avstånd mot droger! Föräldrar, funderar ni över något eller känner er oroliga så finns vi bara ett samtal bort 141 42…ring eller kom in på en kaffe” Hälsningar personalen på Fritidsgården.

6 kommentarer

 1. Oskar Johansson

  Tyvärr så förkommer ju detta i Vilhelmina, precis så som i de flesta samhällen, men jag tycker det är bra att ni tar initiativ till åtgärder och visar att ni icket tolerar detta.

  • fritidsgarden (inläggsförfattare)

   Sant Oscar, det är inte okej och vi måste alla samarbeta för att stävja detta.

    • fritidsgarden (inläggsförfattare)

     Okej, den informationen borde ni få i skolan för tyvärr tror jag många idag få sin information från nätet och där florerar korkade påståenden att cannabis är helt ofarligt mm. mm. Enkelt uttryckt så blir man korkad av för mycket haschrökande och det har visat sig ge bestående hjärnskador på de som börjar röka i unga år, man kan få vad som kallas ”tonårshjärna” med andra ord så utvecklas inte hjärna utan stannar kvar i ett tonårsstadier vilket inte är så kul när du börjar närma dig tretti, detta är bara några av dom men och skador du kan få….det finns mer att lära sig.
     En del testar Spice som är en syntetisk form av cannabis, spice är om inte ännu värre för där har du absolut ingen aning på vilka ingredienser som ingår och hur koncentrerad den är, men tyvärr så har jag hört ungdomar som menar att det bara är olika former av kryddor man röker vilket är HELT fel…..visst är det olika kryddor men det är besprutade av kemisk framställd syntetisk cannabinoider. Det man ska vara medveten om är de som framställer och säljer skiten bryr sig inte ett smack om vad som händer med brukarna….deras enda syfte är att tjäna pengar. Ta bara krokodildrogen som får dig att ruttna upp inifrån http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.1685250-krokodil-drogen-har-natt-vasteras det finns bilder på nätet med jag vill inte länka till dom. Kan lova att de som säljer den skiten inte har mycket över för sina medmänniskor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>