Vilhelmina fritidsgård

Läser Folkbladet!

Läser folkbladet idag (fredagens papperstidning) och blir lite fundersam över rubriken, polisen har inte gjort några fynd av cannabis på fritidsgården, men polishunden har markerat på två platser vid två tillfällen spår av cannabis. Detta betyder inte att det handskas med droger inne på fritidsgården utan det kan helt enkelt vara så att någon som kommit i kontakt med cannabis på något sätt har varit inne i lokalerna. På fritidsgården ska det vara drogfritt….. Som förälder kan du vara trygg att låta ditt barn besöka fritidsgården för här sopar vi inte saker under mattan utan vi vet att det förekommer droger i Vilhelmina och vi arbetar aktivt för att motverka det. På fritidsgården finns det ALLTID två vuxna fritidsledare och mellan varven frivilliga äldre ungdomar som hjälper till med ordningen, vid minsta misstanke om drogbruk vare sig det gäller narkotika eller alkohol ringer vi självklart hem till föräldrarna, detta är vår policy. Och som förälder är du alltid välkommen in på en kaffekopp om du funderar över något….annars finns vi ett telefonsamtal bort 141 42.

// Kenneth fritidsledare Vilhelmina Fritidsgård

2 kommentarer

  1. Annika

    Framgår ju av texten om man läser tidningen. Så varför klaga på den.. Polishunden gjorde ju ett fynd av spår av cannabis. Vilket framgår av texten i tidningen.

    • fritidsgarden (inläggsförfattare)

      Hej Annika. Eftersom redan en person har frågat om polisen hittat knark på fritidsgården så bevisar det för mig att alltför många tyvärr enbart läser rubriken. Jag tycker artikeln i sig är helt okej, det är rubriken jag reagerade på. // Kenneth

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>