Härliga härliga lediga fredag

Tanken var egentligen – att jag skulle upp i ottan och ge mig iväg till Vilhelmina och min finaste vän Helena. Men det blev ändrade planer – vi väntar med det till våren kommer närmre.

Nu – känns det ganska skönt att bara vara hemma vid. Ledig i hela 4 dagar 🙂

Idag ska jag göra nåt som var alldeles för länge sen sist – en liten tur till Returcentrum i Vännäsby. Ett av mina favvo secondhand hak. 

Frökens loppis letar lista

Gamla nycklar i olika former

Teakoppar

Lampskärmar

Vem vet – kanske kommer det nå fina bilder på resultatet av lite härlig secondhand shopping.

 

En kommentar

  1. Ung Företagsamhet

    Hej Malin! Här kommer ett tips på en intressant och alldeles gratis föreläsning under årets UF-mässa på Nolia i Umeå 22-23 mars. På UF-mässan ställer ungdomar från hela Västerbotten ut produkter och tjänster i sina UF-företag. En chans att möta morgondagens företagare idag!

    På torsdagen kl 19-20 kommer bloggaren Underbara Clara och forskaren Annakarin Nyberg att föreläsa på temat Skriv dig rik, om hur du bloggar som företag. De bjuder på konkreta strategier hur du kan använda din blogg för att bygga kundrelationer, marknadsföra dig och skapa starka varumärken. Föreläsningen är gratis men platserna begränsade så anmäl dig till [email protected]
    Mer info finns på http://www.ungforetagsamhet.se eller på vår facebook-sida! Sprid gärna vidare om du vet någon fler som är intresserad.
    Välkommen! /Ung företagsamhet, Umeå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.