Vardagskorven…

Jag och falukorven gjorde slut för ganska länge sedan. Det blev långtråkigt och det blev för mycket tjafs. En bidragande faktor var kiddo som inte alls uppskattade sällskapet av falukorven på middagsbordet. 

Andra korvar fick ta plats. Som hootskorven, bullens pilsnerkorv och kryddiga korvar. Falukorven har som envist hängt kvar i kulisserna. Gjort några gästspel i form av "korv i folie", korvgryta, korvstroganof… Men man kan säga att den korven varit mer portad än välkommen i det här hemmet. Har den dykt upp har kiddo protesterat -med all önskvärd tydlighet!

Så idag dök den upp på middagsbordet som en joker i rockärmen. Där låg den tillsammans med små pastasnäckor, riven morot och klyftade tomater.

Det var riktigt gott. Det var så gott att maten, för en gång skull tog SLUT!

Kanske är så man skall göra!? Porta och göra slut med vissa saker och sedan bjuda in dom en helt vanlig måndagkväll?! 

//a

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Den enda korven som jag faktiskt gillar är kycklingkorv. Icas egna i grillkorvsvariant närmare bestämt. Den känns fräsch på nå vis…

    Jag var och kollade när de gjorde korv på scan när jag gick på gymnasiet och jag har liiiite svårt för griskorv sen dess.. *hurv*

    Men då och då kan de va riktigt gott. Dock sällan… Å de måste va korv me HÖG kötthalt.. synd det är mycket dyrare bara!

  2. Anna H

    Svar till Helena Nilsson Springare (2013-03-18 20:45)
    Innehållsförteckningen på ”Bullens” får ju en att vilja spy! Jag kör med ”huvet-i-sanden-fingrarna-i-öronen” när det gäller korv! Tack för tipset dock!! //a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>