Politiker in action…

Anders Ågren’s (M) blogg kan man idag se intervjun eller "debatten" mellan honom och Lennart Holmlund (S) kring Umeå Kommuns budget. Peder Westerberg’s (Folkpartiet) lade igår upp intervjun eller "debatten" mellan honom och Tamara Spiric (V) på sin blogg.

Intervjuerna kan man även se direkt på SVT Play, Västerbottensnytt

Jag har sett båda inslagen, i sin helhet! Jag hinner sällan se sådant här på kvällen så det var kanon att ni lagt ut dessa länkar lättillgängligt i era bloggar! Hade nog inte börjat söka själv på SVT Play om jag skall vara helt ärlig, därför uppskattade jag att få dom serverade på fat på detta sätt 🙂

Här får man som "vanlig" människa chans att se hur samtalsklimatet ser ut. Ytterst intressanta klipp för att se hur våra politiker är "in action". Hoppas flera väljer att ta en titt!

Sånt här gillar jag skarpt!

//a

 

 

 

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Lola

    Tyvärr är inte Westerberg den jag höjer till skyarna. Han agerar ofta utåt som den folkkära hjälten men är i verkligheten en oerhört egotrippade kille som inte gör mycket om han inte själv tjänar på det. Tamara är hans livs hatobjekt. Gissar att hon nobbat han någon gång i ungdomen. Att han har svårt för kvinnor med egen vilja känns väl till i omgivningen. Ingen som får mitt stöd tyvärr.
    Holmlund, nja, han vet oftast vad han talar om, men är än mer ego och vill få som han vill. Påminner mycket om Ulla-Maj Andersson i Nordmaling som inte är att leka med om någon säger mot. Ågren är ju en kille som är fostrad med blått och kallt hjärta som gärna syns men inget kan eller gör. Borgarna vid makten är et h-vete för de flesta i landet. Så tycker jag iallafall. Du skriver en bra blogg tycker jag så vet du det.

  2. Anna H

    Svar till Lola (2013-05-28 14:37)
    Tack för att du tagit dig tid och skriva en så lång kommentar!

    Jag känner inte någon av våra politiker privat, jag har inte ens träffat någon av dom och växlat ett ord så jag har ingen uppfattning om dom är falsk/sann, kall/varm etc.

    Det jag tycker är intressant med ALLA politiker är hur dom kan agera i en debatt/diskussion. Hur dom hanterar kritik, hur dom bemöter/undviker frågor, hur dom retoriskt kan föra sig. Vilken respekt dom har för dem som tänker och tycker olika.

    Sedan uppskattar jag om politiker håller sig till saken och inte ängnar sig åt pajkastning!
    //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.