Men jösses!

Vilken fantastisk skillnad det är att cykla på en cykel med pumpade däck!

Då var det ju snudd på lätt och roligt! Jag har varit rätt irriterad på att min cykel känts så tung men jag har tänkt att det har med mitt eget flås att göra. Idag slog det mig att det kanske var en idé att kolla däcken! Mycket riktigt så saknade dom tämligen mycket luft :-)

Hejbara… jag kände mig nästan som Hedvig som susade fram på min cykel med uppdrag att kolla post och hämta pussel!

Det var ju riktigt skoj, jag kan absolut åka på flera uppdrag… Anyone?!

//a

 

Etiketter: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>