Signaler….

Att vakna. En måndag morgon. Å höra regnet vräka ner. Efter en härlig ledig vecka….

DÅ krävs rätt signal på väckarklockan!!!

Jag fixar icket att bli väckt av ett brandlarm-liknande tjutande, att vakna med ett ryck och med hjärtat pickande känns på tok för brutalt för min smak. Det går alltid och för evigt BORT!

Vid min ålder har jag funnit att jag måste vakna till mjuka toner. Förr var jag rädd för att det inte skulle väcka mig?! Hur jag tänkte då vet jag inte… Men vad jag vet är att signalen som jag har just nu fungerar utmärkt. Vackra toner gör i alla fall mig mer harmonisk än att flyga upp som en stirrig höna i mörkret och försöka döda något tjutande ljud.

Detsamma gäller signalen på min telefon. Jag brukar lägga in låtar som jag gillar som signal. Jag har haft alla möjliga varianter. Robyn, Lady Gaga får mig på gott humör MEN oftas river ju sådana signaler genom luften så att jag själv hoppar till. Me not like att hoppa till.

Debussy får således väcka mig och U2 får ljuda när det ringer!

Ännu en dag att bruka dom nya gummistövlarna! 😀 Noterade när jag använde dom sist att jag med vilje gick rakt genom vattenpölarna, det var snudd på barnsligt skoj! Finns alltid något nytt man kan testa på vägen till jobbet!

//a

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.