HA!

Den där jäkla motorvärmarsladdskontakten…

Jag skrev ju om min nya hobby, där jag står som en ostkrok och försöker få in kontaktskrället i bilen. Å hur mycket jag än stirrar och med precision för kontakten dit den skall så tycks det BANNE mig inte fungera.

Jag fick tips av Maria och Torbjörn att jag skulle ha koll på locket till själva sladdkontakten… Kontrollerade a.s.a.p och fick bekräftat det jag anat att jag inte HADE något lock…

MEN… jag fick ett mail…(jag blir så GLAD för mail!)… där jag fick ett tips att studera själva kontakten… att den är RUND men PLATT på en sida… Asså jag ritade en bild för att förklara.. (jag är USEL på att rita!) å har spretig handstil!!)

Motorvärmarsladdskontaktsomskainibilen… Ja.. med lite kreativ naiv touch!

TRO mig… Jag tog med mig sladden iN i bilen, satt där länge på en parkering och studerade kontakten. Slet av mig handsken och KÄNDE på den, då blev det betydligt självklarare!

Ja… Jag ser att min illustration verkligen är långt från vad jag hade tänkt å det där perspektivet att den som strutar ut där framtill har jag då helt missat men Hey, jag bjuder på min operfekta bild 😀

Never the less har detta mail besparat mig MASSOR av tid och förfrusna fingrar på grund av att stå och gissa hur kontakten skall in!

Det här är ju ViKTiG kunskap att sprida tänker jag… Det är ju svinkallt ute och fingrarna blir ju som istappar när man skall stå där och se skum ut och fumla!

Jag vill därför med detta inlägg tacka den underbara person som skickade mailet (jag håller namnet hemligt) -Love ya!! OCH mina fingrar är dig för evigt tacksam!!!

//a

 

 

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Maggan

    Vad kul att tar upp detta problem. Här är en ostkrok till. Och nästan alltid är det ju mörkt också. Jag begriper inte hur den människa (karl?) är skapad som har uppfunnit en sådan idiotisk grej. VAD var det för fel på de gamla kontakterna??? – som dessutom hade en lämpligare storlek för oss som inte ser så bra.

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Eller hur?!?!?!
      Har hållit på bli tokig pga EN KONTAKT!!! Jag rekommenderar varmt att du sätter dig och på allvar studerar hur mojängen ser ut, nu kan jag KÄNNA mig fram 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.