För miljön?

20140228-070148.jpg
För miljön? -Förvisso!
-Men pensionsbeskedet kändes som en besk försmak av hårda tider, så här skall pantas!

Jag har rotat igen varje tänkbar gömma och fann faktiskt oanade mängder samt en oöppnad julmust! Den kändes inaktuell och hälldes bort utan pardon -Jösses det är ju EN KRONA!! (Hmm borde kanske ha SPARAT den till jul?!).

Inser att jag kommer spara flera kronor genom att panta då jag TAR MED MIG en påse!!

För övrigt har jag avklarat första natten med nya APPEN -Sleep Cycle! Jag var grymt nyfiken att se hur mitt sovmönster ser ut.

Vet då inte alls om den fungerar men jag väcktes faktiskt mjukt utan att bli uppryckt ur sömn -Bara DET var en positivt upplevelse!

Fredag igen! Jag skall göra mitt bästa för att få till känslan -Känns dock lite brådis att få hem grönsaker och frukt då dagen börjat med papaverin och voltaren! Pensionsbeskedet kanske har skrämt upp mina darrande gallgångar?!

Äh lugn i båten, jag har ju både pantflaskor och kontaktannons -Blir bra det där! Jag är grymt hoppfull!

//a

Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>