Den nya banken…

Den nya banken heter Pokébank och valutan är såklart ens tränade Pokémon (fast utan items)!

Törsten och hungern börjar vakna efter den totala detox/asketfastan/magsjukan. Tröttheten livas upp av incitament på den NYA banken!

I detta läge känner jag en innerlig tacksamhet att jag aktivt delat sonens intresse för Pokémon och alla generationer av spel så att jag är insatt i diskussionen om den nya ”måste-ha” banken som han varit lovad sedan augusti…

Nu är den här -jag begriper väl lika mycket av Pokébank som det faktum att det snöar och utlovas snöstorm/vargavinter mitt i det som verkade vara vår! MEN det aktiverar i alla fall på lagom nivå från rodelpositionen!

Här skall tydligen flyttas Pokémon från gamla spel till nya generationen! DET kan då säkert även jag fixa! Inbillar jag mig i alla fall….

//a

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>