Mitt liv som Duracell-kanin…

Ja, jag känner mig som en duracell-kanin numera!

Efter arbetsdagen bussade jag mig till sonen och min mötesplats =hos Ugglan. Där bjöds det på nybakat bröd till eftermiddagsfikat. Därefter i väg på affären. Därefter i väg till badet. Därefter hem. Raka spåret in i köket för att rodda middag. In i badrummet för att börja tvätta handdukar, bad- och gympakläder. Tillbaks till köket för att dra igång en deg (hembakat bröd ÄR godast!).

Där nitade jag! Där insåg jag vilken duracell-kanin jag numera agerar. Alltså slog jag mig ner en stund för att hämta andan! Den här duracell-kaninen är sliten!!!

OM det blir svårigheter att somna ikväll kommer jag absolut tolka det som att jag har blivit allvarligt sömnstörd senaste dygnen!

//a

Etiketter:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>