Sur surare Anna…

Ja, jag har lackat ur denna förmiddag. Säg den lycka som varar för evigt… Igår kvittrade jag så lyckligt om den übereffektiva vårdkedjan och mina fina vårdkontakter -Dom är förvisso fortfarande oumbärliga och superfina personer MEN ord som OMPLANERiNG ogillas i detta läge!

Nej, nej, det planerade ingreppet blir inte alls nästa vecka utan i stället i mitten av maj, vilket innebär att jag kommer vakna på NUS på min födelsedag -Surt! (ja och sjukt omoget men gör det själv å se hur jäkla festligt det är där!!!!)

Det innebär att jag nu går omkring med smärtor och omgående fått börja jaga recept för att ha smärtstillande i väntan på ingreppet -Surare! (testa själv och se hur lätt det är samtidigt som du har ett barn som faktiskt vill göra något på sitt påsklov!)

Det innebär att jag faktiskt varit riktigt nere en stund denna förmiddag och känt att ”What iS the point med att vara positiv” -Really?!

…ja tillvaron blir väl om möjligt en aning mera uthärdligt och att grotta ner sig har då aldrig lett till något gott.

SMS:ade med Ugglan som gav svar på tal när jag beklagade mig

IMG_3266

 

Detta var alltså slutet på en lång dialog och det var exakt vad jag behövde för att ”snappa ur” den där negativa känslan. Några lökar och någon kruka blir det inte men jag har en plan för kiddo. Han är inte helt med på banan men nu är det solglasögon PÅ och UT som gäller.

”Jenna gäll he in’t å va”

//a

Etiketter: ,

4 kommentarer

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Jag blev TRÖTT av beskedet. Hade varit skönt att ha det gjort relativt omgående! Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.