Svalast idag…

Det var rejält skönt att se bio i dag! Svalt och skönt! Å underhållande.

Annat var det att betala 32 spänn för att kliva in i en kompakt fethet ambulerande oventilerad BASTU -Jag talar givetvis om bussen ner till stan! Jag var redo att kasta mig ur fordonet vid NUS. Inte ens på Mallorca har jag varit med om varmare bussåkning faktiskt -Alltid intressant med nya ”rekord”.

På bussen började jag även hosta solskyddsmedel eftersom jag inhalerade en hel del när jag kämpade med misten imorse -Därför är den klassiska lotionen inköpt!

Sedan har jag investerat i en annan sak OCH jag skyller på ÅLDERN!!!

20140707-182537-66337117.jpg
Nu skall här kontrolleras! I lugn och ro, någon hypertoni tänker jag då inte acceptera eller hålla på med!!! MEN då typ mer eller mindre halva släkten tycks vara drabbad är det läge att börja ha koll ;-)

Snacka om vuxenpoäng!

//a

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Anders

    Du får ha blodtrycksmätaren liggandes bredvid sängen så att du direkt på morgonen kan kolla om det är lönt att stiga upp eller om det är lika bra att ligga kvar i sängen :-)

    Dessutom, barnslig som jag är så får du jättegärna vinna tävlingen om vem som har flesta vuxenpoäng ;-)

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Öh!! Tävling…. Nu tappade jag genast några vuxenpoäng!! :-D //a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>