Kattvakt helt odramatiskt…

Okej, medan det förekommit skottlossning, biljakt och gripande här i Umeå har jag njutit av min lediga dag!

Tanken var en lååååång välbehövlig sovmorgon eftersom min kropp verkar fullkomligt omedgörlig när det gäller att arbeta -Att ha konstant ont gör att jag är en sömngångare som enbart söker tillfällen att få sova. Inte vila. Utan sova!

Någon supersovmorgon blev det inte eftersom jag haft en katt som gjort sitt allra bästa för att få mig upp ur sängen! Han har faktiskt suttit på kudden VID mitt öra och majuat -Som för att garantera att jag inte missade att han ville ha mat och ville gå ut.

Men, när jag är kattvakt är det jag som bestämmer (i allafall vissa saker!!!) alltså har han roat sig med små rackartyg innan han slutligen gav upp och kom och lade sig och kurrade vid min sida.

Nu har han fått mat, hunnit varit ute och är mycket medgörlig igen!

Själv har jag gjort mitt bästa för att fixa klipptid åt sonen, vilket kommer resultera i en eftermiddag då jag får stå och varva bilen utanför hans skola för mer eller mindre iltransport till frisören!

Men, det är nästa veckas projekt. Idag är det helg. Idag är det lugna gatan och för det är både jag och mina gallgångar ödmjukt tacksamma.

Funderar på att baka bröd och koka soppa till middag denna dag, solen som tittar fram verkar trots allt tveksam. Bär blir det till efterrätt oavsett vilken middag det blir 🙂

Det är riktigt skönt att få ha fullkomligt odramatiska dagar mellan varven!

//a
PS: Den enda dramatik som finns på himlen idag är att försöka kasta soporna. Jag KAN inte lära mig koden till soprummet!!!

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.