Men gris också!

Inte nog med att jag råkade köpa en himla murstolpe i GULD på HayDay för 10.000 guldpengar, det blev ju smärre kaos vid middagstid.

Startade ugnen och höll på med grönsaker, gick ut ur köket och när jag återvände tyckte jag att luckan till ugnen såg märklig ut… Skitig liksom jag såg ju inte in!!!

Satte mig och inspekterade läget och höll på trilla baklänges. Ugnen var som en rökbomb. Av med ugnen, öppna fönster, öppna alla spjäll, fläkten på högvarv (eller det finns bara ETT läge, så modern är den!). Sedan skenade jag ut ur köket, fram med pallen för att montera ner brandvarnaren! Rusade runt med den i handen och undrade vart jag lämpligt vis skulle dumpa den pipgrisen för att slippa mer pådrag än nödvändigt. Tillbaks in i köket för att börja vädra ut röken och börja inspektera VAD som kunde vara ”källan” till rökutvecklingen.

Min bästa gissning är att det är den där vidriga grisbiten jag försökte mig på att tillaga under helgen som spökar. FETT alltså. Det luktar inte gott, det är så att jag nästan är tacksam över att knappt ha något luktsinne på grund av nästäppan!

Sonen tyckte det var hejdlöst roligt att jag råkat köpa upp pengar som skulle ha investerats i en salladsbar i Hayday, och den i all hast omplanerade middagen tyckte han blev toppen. Ugnsrengöring skall alltså upp på TO DO-listan men inte idag.

Det jag dock lyckats med, som uppväger alla grisiga äventyr, är att jag har lyckats åstadkomma ”Portforward” så att sonens server åter kan gå varm… DET hade jag nästan kunnat betala 10.000 guldpengar för att få fixat!

//a

PS: Jag tror att ytterligare en orkidé kommer åka i soporna… Den ser inte alls pigg ut inomhus… 6 av 15 alltså.. jaja

 

2 kommentarer

  1. Anders

    Haha, vilken dag du haft och vilken syn det måste ha varit att se dig rusa runt i lägenheten! Du kan väl montera upp en webbkamera så att du kan föreviga skeendet nästa gång något liknande inträffar 🙂

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Det var så att jag nästan hörde ”Benny Hill”-soundtrack i huvet… Tur man fixar att multitask:a 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.