In light…

Det är nästan så att jag blir rörd. Min lampa som HÄNGT i taket sedan april är numera inkopplad och kan faktiskt lysa upp tillvaron över köksbordet. TACK snälla Tarzan -You did it!!! 😀

IMG_4679

Det är sådan frid att både lampan lyser och att det nya soffbordet plötsligt är på PLATS. Det känns som att jag nu verkligen gjort allt för att nya sängen skall känna sig JÄTTEvälkommen när den dyker upp. Jag ringde butiken i går och och dom sade att den ”verkar vara på gång” -Det sade dom i början av månaden.

Men nu väljer jag att vara  hoppfull -September har några skälvande dagar kvar och allt kan hända.

Jag valde samtidigt att lägga till hemkörning av kalaset så jag slipper involvera halva världen i projektet. Tillsvidare fortsätter jag sova på golvnivå -Vilket går utmärkt, har ju faktiskt fördelar som att man inte behöver vara rädd att ramla ur någon hög säng!

En annan sak jag hoppas på är lite sol även om det ser tämligen grått och blaskigt ut just nu… Men tillsvidare nöjer jag mig med att stå och slå på och av lampan och förundras över LJUSET som formligen exploderar i köket. Det blev även väldigt häftiga effekter av prismorna mot min trappa vilket gav liv till dom väggarna!

//a

PS: Att jag  nu plötsligt ser att köksfönstren tycks behöva putsas ignorerar jag…

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.