-79 & fulast. PUNKT!

På tal om den förvirrande mängden av plastburkar och plastlock som aldrig har någon make/maka som passar… Så fick jag sms från ”T-mannen”.

Vi började sms:a om inredning. Det blev ett mms:ande av kök och inredning. Han hade ett, i mina ögon, fint kök, vilket han fnös åt (ja, jag inbillar mig det i alla fall, han fnös förmodligen så att knäckebröd skulle ha haglat om han gnaffade på det just där och då!). Det var allt om att det var slitet och gammalt…. Från -07….

Jag säger bara:

IMG_4704

iNGET slår fulheten i mitt originalkök från 1979…. Det är så fult, skevt och dumt att jag nästan hellre äter i vardagsrummet!

Den här bilden är på en KÖKSLÅDORNA. Fronten på dessa lådor är av någon slags skevt klent träliknande material… (Masonit?!) som sedan är fastskruvat i en hiskeligt DUM plastlåda…. Plastlådan måste liksom ”lyftas” in, har man dragit ut två lådor samtidigt (som när man tömmer den fula diskmaskinen) så måste man absolut sätta igång och lyfta och styra för annars är det så skevt så det ”kör fast”.

I bakgrunden skymtas en kökshandduk som hänger på diskmaskinen, det är alltså en väldigt smal diskmaskin jag har -MEN det jag frågar mig är… VARFÖR man satt in en diskmaskin med en FURUFÄRGAD front när allt annat är vitt?

Jag har liksom gjort allt det där man KAN göra -Bytt golv, bytt handtag på alla luckor och lådor för att inte krevera. Jag har hivat ut kylskåpet och frysen (också original) då frysen inte gick att stänga efter avfrostning OM man inte ställde dit en stol som kil….

Jag har bytt spisen och mitt kök är absolut mysigt… MEN varför har man lämnat säkert 60 cm OVANFÖR skåpen med bara LUFT?!?! Där var det en ful BÅRD när jag flyttade in och den åkte då d.i.r.e.k.t!

Såååå T-mannen… DU har ett fint kök och jag har fult, slitet, nött, skevt och vint… Punkt.

//a

PS: T-mannen, du kan sluta skicka efterhandskonstruktioner via sms om att ditt kök är från -84 men KÖPT -07… Det är från -07 och fint. PUNKT :-D

Etiketter:

6 kommentarer

      • Anders

        Det finns säkert någon Nisse Sälj som mer än gärna kränger på dig ett skinande nytt kök bara du slänger upp kreditkortet på butiksdisken :-) Lite får det väl ändå kosta för att bräcka den där Tobbe ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>