Inte ett ord om saken…

-Ska det verkligen vara så här?!” frågade sonen och petade ytterst skeptiskt i sin middag

NÄE, det skulle det kanske inte vara men det gick att äta ändå… ÄVEN om det nu var som knastertorra förkolnade bitar som råkade serveras till pastan

-Vad har hänt?!?” undrade han när jag börjat skratta åt hans skeptiska min

Ja, det KAN ha hänt så att jag gjorde för många saker samtidigt… Jag kanske var mera mån om morötterna än att vispa om i stekpannan… Det KAN alltså ha varit så… Själv åt jag förkolnade bitar av något som man behövde ha väldigt bra fantasi för att begripa vad det var.

Men nog om DET!

Idag har jag fått lov att ta till internet som hjälp innan sonen påbörjade läxläsningen. Det var det här att kunna engelska alfabetet. Det kändes liksom bäst att göra en check att jag hade alla ljuden rätt… Det är som dumt att sitta där som ”hjälp” och säga att H uttalas ”HHHÅÅÅÅ” eller att Y skall sägas Ypsilon på engelska -Inte bara missvisande utan även orättvist och direkt fel.

Jag hade i alla fall pejl på det där alfabetet och det var första gången JAG gjorde en liten förberedelse för att sätta mig med honom -En milstolpe liksom. När jag tittade på matteläxan började jag känna mig oroad. Men när jag satt där i lugn och ro konstaterade jag att jag då fixade det utan att ta till YouTube!

Nu skall här vädras ut innan sänggång. Jag skall även inviga mitt nya schampo och balsam. Jag är liksom fortfarande kli:ig. Det visade sig vara en serie för ansiktet som jag köpt som orsakade dom blossande utslagen på halsen och efter det har huden fortsatt vara ytterst reaktiv. Alltså klias det i hårbotten. Jag började givetvis med att kolla LÖSS -Det är liksom det värsta tänkbara… Hårbotten tycks dock bara vara torr och jag har ju faktiskt bytt serie även till håret -Alltså blir det nu extremt milda och skonsamma produkter MED kvalitetsstämpel…

….MEN morötterna var väldigt goda till maten!

//a

 

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.