Incheckning…

IMG_5108.JPG
Jag är incheckad för kattvaktsrollen så jag har hunnit galoppa runt ute efter katten på eftermiddagen!

MEN jag var iNTE redo för tromben a.k.a min far, som lämnar landet imorgon! Ugglan flög söder ut igår och då Tarzan hade uppdrag kvar i stan i afton får han jaga ikapp imorgon.

Alltså kom han hem för att byta om (tror jag)! Det han började med att säga var: ”-Jamen ska vi äta av maten i kylen” Sedan drog han upp!

! ! ! ?

Tydligen låg det an på MiG att fixa fram käket. Sedan när han kom ner började han knorrade när han såg min uppvärmningsmetod a.k.a microvågsugnen ”-Jag trodde du skulle värma på spisen….”

Då förklarade jag honom välkommen till Generation matlåda och förklarade att Ugglan inte längre var hemma utan varsågod och ät!

Sedan flaxade jag runt i jakt på någon form av hårgelé, vax, hårgummi etc. (och konstaterade att Ugglan nog tagit med sig det!) medan Tarzan dukade undan måltiden.

Pust! Nu har han minglat iväg och jag och katten har åter fått FRiD. Katten har gått och lagt sig och jag tycker det var ett ytterst BRA förslag.

Har bara några saker kvar att fixa sedan är jag redo att joina katten -Jag tänkte dock inte knoppa in i handtvättfatet utan tar nog gästsängen!

En sak som måste åtgärdas i La Casa är att åter logga in folket på Netflix för av någon anledning har dom tydligen loggat ut därifrån!

…plötsligt börjar ögat rycka!

//a

Etiketter: , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.