Honungsfällan & julbling…

Konceptet honungsfällan handlar om att även det söta och ljuva kan bli för mycket om man stoppar i sig gigantiska mängder! Igår var sanna mina ord honungsfällan alive-and-kicking för min del!

Jag hade en bra förmiddag på jobbet och hann även träffa en kompis för en liten pratstund runt lunchtid. Därefter blev det alltså frisörbesök! Det tog tid -Det tog faktist väääldigt lång tid… När jag var klar skulle jag bara prova en tunika/klänning som jag sett men det tog också tid för det hade kommit massa nyheter. Det slutade med att jag hade så många alternativ att jag inte kunde bestämma mig -Alltså gick jag raka spåret mot bussen.

Det enda jag orkade mer igår var att ta en selfi -Man måste ju liksom prioritera vad man vill lägga krafterna på – jag är glad över att ha klippt av mig mera hår och fått en roligare frisyr!

IMG_4655

Denna morgon, strax efter 05 fick jag inte igång paddan när jag skulle kolla in viktigheter tillsammans med morgonkaffet. Det visar sig att två veckor med touch-id på nya telefonen gör att jag sitter och håller fingret i vild förtvivlan på startknappen på paddan och kan inte begripa varför inget händer -Ibland blir jag rysligt less på dom korta kopplingarna man har i huvet när man är trött!

IMG_4663
Näe… på med julblinget och iväg mot arbetet det hjälper verkligen hjälper inte att känna efter när det kommer till trötthet 😀

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.